fbpx

Anouk van de Kraats

Mijn naam is Anouk van de Kraats. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Al van jongs af aan ben ik in voeding geïnteresseerd en ik was altijd veel met voeding bezig. Daarnaast ben ik graag actief en ik houd van sporten. Dit maakt dat ik er tijdens mijn studie voor heb gekozen de minor Diet and Physical Activity in Ageing and Disease te volgen. Tijdens deze minor heb ik meer geleerd over de combinatie van voeding en beweging tijdens de dieetbehandeling.

Ik heb stage gelopen bij een diëtistenpraktijk in de Betuwe. Hier heb ik veel cliënten gezien met overgewicht, ondergewicht, een hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte en diabetes.

Het werken als diëtist vind ik met name leuk door het directe contact met cliënten. Ik zie het als een uitdaging een voedingsadvies zo passend mogelijk voor u te maken. Ook vind ik het interessant om naar uw hele leefstijl te kijken, dus zowel naar voeding als beweging, ontspanning, etcetera.

Mijn werkdagen zijn maandag & dinsdag & donderdagmiddag in Vaassen, donderdagochtend in Gorssel en vrijdagochtend in Ugchelen.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2022 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist