fbpx

Bo Rosendaal

Mijn naam is Bo Rosendaal. Na een succesvolle stage vanuit de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik ook werkzaam binnen de praktijk.

Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over verschillende doelgroepen en tijdens mijn stage periode heb ik in deze praktijk ervaring opgedaan met de behandeling van onder andere overgewicht, diabetes type 2, ondergewicht, mensen met een hoog cholesterol en/of een hoge bloeddruk. Ook heb ik de minor 'het kind centraal' gevolgd.

In maart 2017 heb ik de scholing gevolgd van Harriët Verkoelen en in mei 2017 ik de scholing van Yvonne Lemmers beiden gericht op koolhydraatarme eten.  In november 2017 heb ik de scholing kinderen en overgewicht gevolgd, waardoor ik nog beter deze doelgroep kan helpen en stimuleren. Eind 2018 heb ik de FODMAP scholing gevolgd. Deze is gericht op het behandelen en begeleiden van mensen met PDS en andere darmproblematiek.

Het behandelen en begeleiden van mensen en samen toewerken naar een gezonde leefstijl geeft mij veel voldoening.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag en dan werk ik op diverse locaties verspreid over Apeldoorn, Vaassen en Ugchelen. 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist