fbpx

Julia Brink

Mijn naam is Julia Brink en ik kom uit Deventer. Als afronding van de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik van september 2019 tot januari 2020 stage gelopen bij de Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis.

Mijn scriptie heb ik geschreven voor Gelre ziekenhuizen. Het onderwerp van mijn scriptie was de tevredenheid van de patiënten ten aanzien van de broodmaaltijden. In mijn scriptie stonden de wensen van de cliënten en die van de opdrachtgever centraal. Ik heb de minor ‘Gedrag bij leefstijl en gezondheid’ gevolgd. Hiervoor heb ik me verdiept in de relatie tussen het gedrag van mensen en voeding/ beweging.

Inmiddels ben ik werkzaam als diëtist binnen de praktijk. Ik werk in Apeldoorn en Gorssel.

Ik vind het een uitdaging om de wensen van iedere cliënt om te zetten in een individueel behandelplan om zo de doelen van de cliënt te kunnen behalen. Daarnaast verdiep ik mij in darmklachten en het Turkse- en Marokkaanse voedingspatroon. 

In december 2019 heb ik de scholingsdag coachend begeleiden gevolgd en in januari 2020 emotie-eten-de-baas. 

In 2021 ben ik gestart met de scholing: cliënten met een migratieachtergrond. Dit met name om me te verdiepen en cliënten beter te kunnen begeleiden bij de Marrokaanse, Turkse en Suriname eetgewoontes. 

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist