fbpx

Martine Hendriksen

Mijn naam is Martine Hendriksen. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Nijmegen in 2018. Mijn stage heb ik gedaan in het ziekenhuis, waardoor ik een klinische blik heb meegekregen. Hier heb ik o.a.:  mensen met maag-, darm- en leverziekten, hartziekten, longziekten, chirurgie (Bariatrie) neurologische ziekten en diabetes behandeld.

Tijdens de opleiding heb ik ervoor gekozen de minor Sportvoeding te volgen. In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met sporten, waardoor ik deze kennis goed kan toepassen in de praktijk.

Door scholingen te volgen heb ik mij meer gespecialiseerd op het gebied van voeding en mondzorg, emotie-eten, eetstoornissen en oncologie. 

Naast deze specialisaties ben ik ook inzetbaar om gezondheid check-ups doen. Door o.a. het afnemen van cholesterol, bloedglucose en EMB-testen. Daardoor ben ik inzetbaar om de gezondheid te checken voor jou en het bedrijf waar je werkzaam bent.

Mijn passie is om mensen te helpen en klachten/valkuilen aan te pakken, zodat er optimaal van het leven kan worden genoten.

De werklocaties waar je mij o.a. kunt vinden zijn gelegen in Apeldoorn, Eerbeek, Amersfoort, Soest, Soesterberg en af en toe word ik ingezet in Spanje.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist