fbpx

Miriam de Lange (stagiaire)

Mijn naam is Miriam de Lange en de komende tijd ben ik werkzaam binnen de praktijk als stagiaire bij collega’s Bo en Sarina waar ik ontzettend veel zin in heb!

Momenteel volg ik de opleiding tot diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Na jaren gewerkt te hebben als rijinstructrice is het tijd geworden voor iets anders. In mijn vrije tijd ben ik al veel kennis aan het vergaren over gezonde voeding en ik wil van mijn passie mijn beroep maken. Ik hoop als diëtiste anderen mee te kunnen nemen en mijn passie te kunnen delen zodat anderen zich ook gezonder gaan voelen.

Naast mijn huidige opleiding tot diëtist heb ik een opleiding afgerond tot orthomoleculair therapeut. Hierbij ga ik dieper op onderzoek uit waar de klachten vandaan komen en wat bijvoorbeeld onderliggende klachten kunnen zijn..

Ook heb ik de module leefstijlcoaching gevolgd. Hierbij maak ik gebruik van motiverende gespreksvoering zodoende de eigen motivatie en bereidheid van veranderen te versterken.

Ik hoop deze kennis te kunnen inzetten als diëtist om voor een optimale gezondheid van de client te kunnen gaan.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en geef ik Bodypump lessen in de sportschool. Daarnaast hardloop ik graag en sta ik graag op zaterdags langs de lijn voetbal te kijken bij mijn 2 zoons van 8 en 12.

De komende tijd kunt mij vinden op de dinsdag en woensdag en de locaties waar ik werkzaam ben zijn in Apeldoorn en Vaassen.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist