fbpx

Sarina Brummel

Mijn naam is Sarina Brummel en in juli 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. In het derde jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek heb ik de minor Klinische Voeding gevolgd, waardoor ik inzicht heb verkregen in diverse complexe ziektebeelden.

Mijn eindstage heb ik gelopen bij een landelijke organisatie in de eerste lijn. Tijdens mijn stage heb ik mijn kennis over ziektebeelden vergroot en heb ik tevens aan gesprekstechnieken als Motivational interviewing gewerkt.

Door bijscholingen te volgen zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en leefstijl.

Zelfmanagement van de cliënt staat centraal tijdens mijn consulten. Ik deel graag mijn kennis met anderen, maar de visie van de cliënt staat voor mij voorop. Samen werken we zo aan een optimale behandeling.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik ben veel bij mijn paard te vinden en als ik daar niet ben is de kans groot dat ik in de sportschool te vinden ben of aan het wandelen/fietsen ben op de prachtige Veluwe.

Mijn werkdagen zijn op maandag in Ede, dinsdagavond & donderdag op de Linie in Apeldoorn, woensdag op de Eglantier in Apeldoorn en vrijdagochtend Vaassen.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist