fbpx

RED (gericht op eetstoornissen)

RED iets voor jou?

Ben jij nieuwsgierig naar dit onlineprogramma, dat zich richt op eetstoornissen? Hierbij hoeft de eetstoornis overigens nog niet te zijn vastgesteld. Lees dan snel verder...

Ben jij dat lange wachten tot je ergens terecht kan ook zat? Overal zijn lange wachtlijsten om de hulp te krijgen in veel gevallen. Maar wellicht speelt schaamte, onbegrip en ongehoord voelen ook wel mee om tot de juiste hulp te komen. Wij hopen daarom, doordat het programma persoonlijk met jou wordt afgestemd de juiste hulp te bieden. 

RED kan het begin zijn van de aanpak, maar ook ter overbrugging voor een opname of wellicht bij een terugval.

Voor wie?
Voor iedereen die kampt met een eetstoornis ook als deze nog niet is vastgesteld.

Werkwijze?
Het is een individueel programma. Dit betekent dat jij zegt wanneer je wilt starten. We starten met een vrijblijvend gesprek om jouw hulpvraag inzichtelijk te maken, de werkwijze goed toe te lichten zodat wij een plan van aanpak kunnen maken voor jou. Als jij volmondig ja zegt tegen ons plan van aanpak, gaan we aan de slag voor in ieder geval 12 weken.

Tijdens deze 12 weken heb je meerdere gesprekken met de diëtist en ervaringsdeskundige. Na deze periode plannen we een evaluatiegesprek in om te bekijken hoe je verder kunt en of er wellicht nog andere hulp nodig is. Verlenging van het programma is altijd mogelijk.

Het team?
Het team bestaat uit de diëtisten Martine Hendriksen en Rosella Berghuis. Daarnaast speelt Britt de Waard als ervaringsdeskundige een belangrijke rol om naast voeding ook gedrag te bekijken, je gedachtes e.d.

Tevens hebben wij overleg met andere zorgverlener indien gewenst.

Kosten

  • Het programma wordt in Nederland vergoed door de uren van de diëtist. Iedereen heeft in Nederland 3 uur in haar/zijn basispakket. Deze 3 uur worden altijd eerst verrekend met het eigen risico. Met deze 3 uur gaan wij een plan van aanpak maken voor jou. Tevens vragen wij een eigen bijdrage van €50.

  • Buiten Nederland zullen de kosten voor deelname €245 zijn.

  • Heb je vragen over het programma, mail dan Rosella via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 😊

Interesse in het programma RED? Neem vrijblijvend contact op.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2022 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist