fbpx

AquaSlank

Wat is AquaSlank?

Aquaslank is voor iedereen die graag sportief bezig wilt zijn in het water met daarnaast begeleiding om kilo's te verliezen. Door middel van intensieve begeleiding streven wij samen met u naar een laagdrempelig programma en een gezonde levensstijl waarbij plezier, voeding en bewegen centraal staan.

Bij alle programma's krijgt u indien nodig een voedingsadvies en zullen er in totaal 3 gesprekken plaats vinden en zullen we het gewicht, vetpercentage en spiermassa in de gaten houden . Ook diverse onderwerpen worden besproken. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een online training over etiketten lezen en producten vergelijken.  Hierbij wordt er besproken waar men op kan letten bij het doen van de boodschappen, wat er op een etiket staat en er worden diverse productgroepen vergeleken.

Doordat dieetadvisering in het basispakket is opgenomen, kan het gedeelte van de diëtist vergoed worden door de verzekering. Dit gaat wel eerst van het eigen risico af.

Heeft u een allergie, darmklachten of een andere complexe hulpvraag? Dan kan het zijn dat de tijdsbestek die wij gebruiken voor de gesprekken van AquaSlank om het tarief aantrekkelijk te maken, te weinig is. Uitbreiding van het aantal minuten/gesprekken is dan een optie. Bespreek dit gerust met één van ons. 

Startdatums

In januari starten we weer :)

 • Apeldoorn, Malkander: 18 en 20 januari 2023

  Vaassen, De Koekoek, 18 januari 2023
 • Inclusief:
  🛎️ Voedingsadvies indien gewenst
  🛎️Online training etiketten lezen
  🛎️ E-book: Ja, maar het is toch weekend?
  🛎️ Informatie over de warme maaltijd

Ook gezond met AquaSlank? Meld je aan!

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist