fbpx

AquaSlank in Apeldoorn

Start 18 en 20 januari 2023

In samenwerking met Aquacentrum Malkander is er een speciaal lesprogramma ontwikkeld voor mensen die kampen met overgewicht. Het maakt niet uit of u enkele kilo’s te zwaar bent of last heeft van obesitas. Iedereen is welkom! Door middel van intensieve begeleiding van de diëtiste en sportinstructeurs streven wij samen met u naar een laagdrempelig programma en gezonde levensstijl waarbij plezier, voeding en bewegen centraal staan.

AquaSlank wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en behoefte. Het programma bestaat uit een cyclus van 10 weken. Gedurende deze weken heeft u 3 gesprekken met de diëtist en krijgt u een online training. Daarnaast neemt u eenmaal per week met de Aquaslankgroep deel aan een selectie van AquaSport. Daarnaast heeft u de keuze om on,beperkt te sporten bij een Aquasport naar keuze. Wanneer u 20 minuten banen zwemt (AquaSwim) telt dat ook als sportactiviteit.

Deelname aan AquaSlank kost € 181.

Heeft u een allergie, darmklachten of een andere complexe hulpvraag? Dan kan het zijn dat de tijdsbestek die wij gebruiken voor de gesprekken van AquaSlank om het tarief aantrekkelijk te maken, te weinig is. Uitbreiding van het aantal minuten/gesprekken is dan een optie. Bespreek dit gerust met één van ons.

Tip: In veel gevallen kunt u deze kosten declareren bij uw zorgverzekering!

Nieuwe startdata
18 en 20 januari 2022

Startdatums

Lestijden en startdatums AquaSlank Apeldoorn
  • 18 en 20 januari 2023

  • Woensdagavond: 20.30 - 21.15 uur

  • Vrijdagochtend: 11.00 uur - 11.45 uur

Ook gezond met AquaSlank? Meld je aan!

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2023 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner

Stel je vraag aan de diëtist