fbpx

Groepsbegeleiding: minder koolhydraten

Wat gaan we doen tijdens de bijeenkomsten?

De groepsbegeleiding is voor mensen die graag de strijd met de koolhydraten aan willen gaan. Voor diverse doelgroepen is deze methode geschikt, voornamelijk voor mensen met diabetes en overgewicht. Maar ook voor mensen met reuma of prikkelbare darmen is deze methode geschikt.

De kosten hiervan zijn 170€. Dit kan worden vergoed door de zorgverzekering, wat wel eerst afgaat van het eigen risico. Bent u diabeet? Of loopt u bij de praktijkondersteuner voor uw cholesterol/hoge bloeddruk? Dan is de kans groot dat u in onder de zorggroep valt en u daarom deel kunt nemen. Een eigen bijdrage van 15€ vragen wij dan nog wel van u. Neem hiervoor contact met ons op.

Tijdstip:  19.00 - 20.30

Planning:  4 groepsbijeenkomsten, waarvan 1 kookworkshop

  1. Bij de 1e groepsbijeenkomst gaan we bespreken hoe we koolhydraatarm kunnen eten, het leuk kunnen houden en vooral ook kunnen volhouden. Iedereen ontvangt een weekmenu en openen we met de groep een whatsapp groep om recepten te delen en elkaar tips te geven.
  2. De 2e groepsbijeenkomst gaan we bekijken hoe het is gegaan, waar iedereen tegen aanloopt en hoe we kunnen omgaan met stilstand. Ook bespreken we de beweging en hoe we ook af en toe een uitzondering kunnen maken volgens het piramide-systeem.
  3. De kookworkshop is onze 3e groepsbijeenkomst. We gaan in drietallen diverse gerechten maken, waar uiteraard ook behoefte aan is. De recepten ontvangen jullie de laatste bijeenkomst in een mooi receptenboekje.
  4. Met de 4e en alweer laatste groepsbijeenkomsten gaan we kijken hoe we het verder kunnen gaan doorpakken zodat het resultaat nog positiever wordt en vooral blijvend wordt.
  • 3 individuele gesprekken
  • De individuele gesprekken worden ingepland in overleg en kan ook op 1 van andere locaties worden gepland
In verband met de ruimte kunnen er maximaal 13 mensen deelnemen. Meld je dus tijdig aan.
Voor vragen bel of mail ons gerust.

Startdatum 2020 worden zsm bekend gemaakt

Meedoen met Groepsbegeleiding koolhydraatbeperking? Meld je aan!

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Copyright © 2020 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner
Stel je vraag aan de diëtist