fbpx

Etiketten lezen en supermarktrondleiding

Tegenwoordig worden we dood gegooid met allerlei claims op producten: zonder toegevoegde suikers, light, extra vitamine C toegevoegd en ga zo maar verder. Maar waar kunnen we eigenlijk echt het beste op letten tijdens het doen met boodschappen? En wat vertellen die claims ons? Wat houdt de voedingswaarde in?

Oftewel, waar moet ik opletten tijdens het doen van de boodschappen.

U kunt zich aanmelden voor een rondleiding door een supermarkt eventueel met meerdere personen. Voor de rondleiding is er eventueel ook een mogelijkheid om individueel het etiketten en diverse productgroepen te bespreken. Ook kunnen wij uw eigen boodschappenlijstje doornemen.

Mogelijkheden zijn er in: Amersfoort, Apeldoorn, Gorssel, Eerbeek, Leusden, Loenen (GLD), Soest, Soesterberg, Ugchelen en Vaassen.

Voor de kosten en vergoedingen hiervoor kunt u ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit is namelijk afhankelijk of u alleen komt of met meerdere. De rondleiding en informatie zal bij elkaar ongeveer 1-1,5 uur duren.

Wilt u ook eens meedoen aan de rondleiding? Meld u aan!

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van nieuws en activiteiten!
Copyright © 2019 Rosella Berghuis. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Joomlapartner